Verplichte elektronische facturering is in:

De eenvoudigste manier om
facturen maken en versturen

 

Nu al compatibel met de Europese standaard voor elektronische factuuruitwisseling, die in 2025 verplicht wordt. Klik op het Peppol logo voor meer informatie.

Factureren kan een vervelend en tijdrovend proces zijn, maar het is cruciaal voor de financiële gezondheid van je bedrijf. Daarom hebben we onze webgebaseerde factureringssoftware ontwikkeld, waarmee je je facturen eenvoudig en efficiënt kunt beheren.

Facturatie

Tijd- en kostenbesparingen: elektronisch factureren vermindert aanzienlijk de kosten en tijd die gepaard gaan met het afdrukken, verspreiden, beheren en opslaan van papieren facturen.

Betalingsherinneringen

Laattijdige betalingen verminderen: Betalingsherinneringen kunnen betalingsachterstanden verminderen door klanten te informeren wanneer ze moeten betalen en hen eraan te herinneren hun factuur op tijd te betalen.

Offertes

Offertes stimuleren de verkoop door een beschrijving te geven van producten of diensten tegen concurrerende prijzen.

De offerte is een essentieel document om de voorwaarden van de commerciële transactie vast te leggen.

Leveringen

Afleverbonnen worden gebruikt om te bewijzen dat goederen zijn afgeleverd bij de klant. Ze kunnen worden gebruikt als bewijs in geval van een geschil of claim.

Afleverbonnen worden ook gebruikt om voorraadniveaus bij te werken.

Voorraadbeheer

Effectief voorraadbeheer is belangrijk om de beschikbaarheid van producten te garanderen, kosten te verlagen, de planning te verbeteren, de productiviteit te verhogen, verspilling te voorkomen en de klanttevredenheid te verhogen.

Rapportage aan klanten

Rapportage is belangrijk voor het bijhouden van prestaties, het nemen van geïnformeerde beslissingen, het communiceren van resultaten, het bewaken van het budget, het continu verbeteren van prestaties en het detecteren van afwijkingen.