ClearFacts

Ontdek de perfecte harmonie tussen ons elektronische factuurproduct eFactori en ClearFacts, het beheerplatform dat speciaal is ontworpen voor accountants en hun klanten.

Als we nadenken over samenwerking tussen de klant en het accountantskantoor, is het essentieel om rekening te houden met de behoeften en perspectieven van beide partijen. Dat is waar onze elektronische factuuroplossing eFactori en ClearFacts om de hoek komen kijken en ongeëvenaarde synergie bieden om uw workflow te optimaliseren.

Vanuit het oogpunt van de klant vereenvoudigt en automatiseert eFactori het proces van het maken, verzenden en beheren van facturen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kunnen klanten eenvoudig professionele facturen genereren, betalingen bijhouden en toegang krijgen tot een volledige geschiedenis van hun transacties. Dit bespaart hen tijd, verbetert de efficiëntie en geeft hen een duidelijk overzicht van hun financiën.

Aan de kant van de accountant wordt ClearFacts gepositioneerd als een revolutionair platform voor documentbeheer. Het stelt accountants in staat om verkoopdocumenten rechtstreeks op te halen uit onze eFactori elektronische factuuroplossing, deze te analyseren en eenvoudig te integreren in hun boekhoudsysteem. Deze automatisering elimineert mogelijke fouten, waardoor accountants zich kunnen richten op taken met een hogere toegevoegde waarde en hun klanten een snellere, nauwkeurigere service kunnen bieden.

Door ons eFactori product voor elektronische facturen te combineren met ClearFacts, creëren we een naadloze en transparante workflow tussen klant en accountant. Klanten kunnen hun elektronische facturen rechtstreeks naar de accountant sturen, die ze onmiddellijk kan ophalen uit ClearFacts voor een snelle verwerking. Deze nauwe samenwerking verbetert de communicatie, verkort de verwerkingstijden en geeft beide partijen een real-time overzicht van de stand van hun financiën.

Kortom, het gezamenlijk gebruik van ons eFactori product en ClearFacts levert echte toegevoegde waarde op voor accountants en hun klanten. Het optimaliseert processen, bespaart tijd, vermindert fouten en versterkt de samenwerking tussen beide partijen. Profiteer van deze krachtige combinatie om uw boekhouding te vereenvoudigen en tijd vrij te maken voor taken die essentieel zijn voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op voor meer informatie: software@netcomputer.com